Modemsite's Forum56 - The Modem Board
Main | profile | register | search | help | Ad-free Login
Forums | Agere (Public) | LTwinmodem&Win2000pro    Watch  
Author Topic
DCOF
Tl Posts:
1

USA
Posted - 10/26/2004 12:06:31 PM  Show Profile  Email Poster  Edit Message
i have my machine set to dual-boot Win98\2000.if i connect while in 2000,i am unable to disconnect modem, i have to shut down comp. to disconnect, and its driving me nuts. any help would be greatly app.

Pi
Tl Posts:
89

USA
Posted - 10/28/2004 5:58:08 PM  Show Profile  Email Poster  Edit Message
This can happen if a new driver was installed on top of an old driver (old driver was not properly removed)
Check your DUN (Dial Up Connection) and see if more then one modem is listed ; if so remove both from the DUN.
Then , if your using a Agere Soft or Winmodem use the uninstall program to uninstall the modem.
Reboot, cancel the Hardware Wizard and install the modem with the setup.exe program.

Uninstall program;
Winmodem = ltremove
Softmodem = agrsmdel.exe

v.Richard
Tl Posts:
6222

USA
Posted - 10/28/2004 9:48:28 PM  Show Profile  Email Poster  Edit Message  v.Richards Homepage
Post your modem log from Win2k
http://modemsite.com/56k/modemlog2k.asp

Check/post what driver version is installed with 2k -
that's the response to ati3 from Hyperterminal, or the ati3 result displayed from Modem Properties/Diagnostics/Query Modem
www.modemsite.com/56k/x2-hyperterm.asp

Aloha! Richard.

Click Here To Close Thread, Administrators & Moderators Only.

Show All Forums |